Etsinnässä rakennusmaalauksen ammattilainen? Palvelemme joustavasti isojoelta lähikuntiin

TopCoating Hietaniemi toteuttaa rakennusmaalausta kustannustehokkaasti kaikissa tarvittavissa kohteissa. Olipa kyseessä omakotitalosi tai joku muu pihapiirissäsi oleva rakennus, vastaamme tarpeisiisi. Samoin meistä saat oivan kumppanin taloyhtiösi julkisivumaalaukseen. Toimestamme yrityksesi toimitilat saavat näyttävän pinnan. Myös teollisuushallien julkisivut kohentuvat niin seinien kuin kattopintojen osalta. Tarkka ja viimeistelty työ sekä aikatauluissa pysyminen ovat valttikorttejamme, jonka mahdollistavat korkea ammattitaitomme sekä parhaimmat mahdolliset laitteet ja materiaalit. Toimimme pääasiassa alueella Isojoki, Kankaanpää, Kauhajoki, Karijoki, Teuva, Kurikka, Ilmajoki ja Seinäjoki, mutta tiimimme palvelee joustavasti myös muualla Etelä-Pohjanmaalla, Satakunnassa ja Pohjanmaalla.

Rakennusten maalaustyöt tyylikkäästi ja tarkasti

Mikä maali ja toteutus sopisi parhaiten kohteeseesi? Me alan ammattilaisina autamme sinua saamaan parhaat mahdolliset pintakäsittelyratkaisut rakennuksesi sisä- ja ulkotiloihin. Jälkemme on tarkkaa ja yksityiskohtaista kaikilla pinnoilla.  Toteutuksellamme saat uutta ilmettä kotiisi tai muuhun kohteeseesi. Samalla rakennuksen ulkopinnat saavat kestävän suojan.

 

OTA YHTEYTTÄ JA ALOITETAAN SUUNNITTELU!

Nostata arvoa, lisää käyttöikää

Maalaustyö on tärkeä vaihe, hyvin tehtynä se suojaa kohdetta mm. kosteudelta ja auringonvalon vaikutuksilta. Maalipinta toimii myös home- ja sieniongelmien ehkäisijänä. Hyvin toteutettu työmme sisältää aina laadukkaiden tuotteiden valinnan sekä kestävän esikäsittelyn. Huolellinen toteutus on ilo silmälle, nostattaa kohteen käyttöikää ja arvoa. Kun otat meidät mukaan jo projektisi alkuvaiheessa voit luottaa siihen, että hoidamme rakennuksesi pintakäsittelyn juuri toiveidesi mukaisesti ja sovittuja aikatauluja noudattaen.

Katon maalaus

Toteutamme katon maalaukset kaikkiin tarvittaviin kohteisiin mm. omakotitaloihin, taloyhtiöihin, toimitiloihin, teollisuushalleihin jne. Kysytty palvelumme on etenkin peltikaton maalaus, mutta myös esimerkiksi tiilikattoa on mahdollista pinnoittaa uudelleen. Teemme aina tarvittavat esikäsittelyt huolellisesti, jotta maalin tarttuvuus on paras mahdollinen. Käytämme ainoastaan laadukkaita tuotteita jotka takaavat kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen. Nostolaitteidemme ja muiden turvavälineidemme ansioista kattotyöt voidaan toteuttaa huolellisesti.

Soita ja pyydä tarjous!

Teollisuuskohteet, maatalousrakennukset ja muut kiinteistöt

Onko toimitilasi julkisivut jo parhaat päivänsä nähneet? Tai kaipaako pihapiirisi maatalousrakennukset selvästi uutta pintaa? Otamme mielellämme vastaan kaikenkokoiset urakat tarpeesi mukaan. Korkealaatuinen toteutuksemme on paitsi näyttävä, myös kestävä. Ota yhteyttä, kartoitetaan tilanne ja lasketaan kokonaisuudelle kustannustehokas toteutus.

 

Soita ja pyydä tarjous!

Vuosien varrella toteutunutta – millainen olisi sinun kohteesi?