auto- ja ruiskumaalaukset ISOJOEn alueella toteuttaa topcoating hietaniemi

Ota yhteyttä!
icon spraygun

TopCoating Hietaniemi tarjoaa käyttöösi runsaan palveluvalikoiman automaalaustöihin, ruiskumaalauksiin ja rengasasioihin liittyen. Teemme ammattitaidolla autosi kaikki maalaukset pienemmistä paikkamaalauksista suuritöisempiin vakuutusmaalauksiin. Lisäpalveluna olemme laajentaneet osaamisemme hyödyntämistä myös rakennusmaalausten sekä teollisuusmaalauksen pariin. Tarkka ja viimeistelty työ sekä aikatauluissa pysyminen ovat parhaita etuja, joita voimme asiakkaillemme tarjota. Toimimme pääasiassa Isojoen alueella sekä lähikunnissa Etelä-Pohjanmaalla.

Nosta autosi arvoa maalaustöiden ansiosta. Ammattimaisesti toteutetun maalaustyön avulla saat vanhemmastakin autosta uudenveroisen näköisen ja suojaat samalla pinnan pienemmiltä vaurioilta sekä ruosteelta. Ammattiylpeytemme takaa autollesi laadukkaan lopputuloksen, ja monivaiheinen maalausurakka kattaa sekä tarvittavat pohjustustyöt, ruiskumaalauksen sekä viimeistelyn. 


Käytössämme ovat PPG:n ensiluokkaiset ja ympäristöystävälliset tuotteet. Näin ollen värisävyjen suunnittelu ja toteutus tehdään huolellisesti ja korkealuokkaisimmistakaan vaatimuksista tinkimättä. Saat hankittua meidän kauttamme myös autonhoitotuotteet sekä autovalmistajien hyväksymät PPG-maalit omiin tarpeisiisi. 

Teollisten koneiden ja laitteiden käyttöikää nostaa huollon lisäksi ammattitaitoisesti tehty pintakäsittely. Teolliset maalauspalvelumme kattavat yrityksesi kaluston tarkan viimeistelyn. Kartoitamme tarpeesi ja otamme huomioon koneen tai laitteen loppusijoituspaikan ennen maalaustyön aloittamista. Työn tavoitteena ei ole ainoastaan antaa pinnoille tasainen ja huoliteltu ulkonäkö, vaan myös suojata teollinen kalusto korroosiolta tai muilta ympäristöstä johtuvilta haitoilta. Käytämme Selemix-teollisuusmaalia, joka on suunniteltu alan kaluston haasteet huomioonottaen.


Tiedostamme pohjatöiden olevan se tärkein vaihe jokaisessa maalaustyössä. Näin lopputuloksesta saadaan mahdollisimman kestävä ja maalipinnasta laadukas. Aloitamme maalausprosessin yleensä aina maalattavan pinnan hiekkapuhalluksella, saadaksemme aikaiseksi ensiluokkaista jälkeä teollisten koneidesi ja laitteidesi pinnoille. Ruiskumaalauksen etuna asiakkaillemme on työn nopeus sekä kustannustehokkuus.

Rakennusten ruiskumaalaus tyylikkäästi ja tarkasti

Jätä rakennuksesi maalaustyöt ammattilaisen käsiin. Autamme sinua suunnittelemaan parhaat pintakäsittelyratkaisut rakennuksesi sisä- ja ulkotiloihin. Ruiskumaalauksen myötä työn jälki on tarkkaa ja yksityiskohtaista. Käsittelyllä saat halutessasi kokonaan uutta ilmettä kotiisi tai muuhun kohteeseesi, lisättyä yksityiskohtia ja viehättäviä värimaailmoja tai suojattua rakennuksen ulkopintoja vaikuttavien sävyjen myötä.


Maalaustyö on tärkeä vaihe, joka suojaa kohdetta korroosion ja auringonvalon vaikutuksilta. Rakennuksissa se toimii myös home- ja sieniongelmien ehkäisijänä. Asiantuntijan suunnitelma sekä maalaustyö, joka sisältää myös oikeaoppisen tuotteiden valinnan ja esikäsittelyn, lisää esteettisten vivahteiden täydennykseksi myös kohteen käyttöikää ja arvoa. Ota meidät mukaan jo projektisi alkuvaiheessa – näin voit huoletta luottaa siihen, että hoidamme rakennuksesi pintakäsittelyn juuri toiveidesi mukaisesti ja sovitussa aikataulussa.


Rakennusmaalaus alkaen 1.5€/neliö (alv. 0%)
Tuntityö 45€/h

Ota yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu!